Inbjudan vinprovning Rose & Arrow 10 maj

Välkommen på vinprovning med Rose & Arrow på At Six den 10 maj

Rose & Arrow är ett exceptionellt projekt, där kompetens i världsklass är inblandad med målet att göra eleganta, Burgundiska Pinot Noir-viner i Willamette, Oregon. Onsdagen den 10 maj ordnar vi en provning på Hotel At Six i Stockholm då du får möjlighet att prova åtta olika Pinot Noir-viner från Rose & Arrow!

Antalet platser är begränsade, så skynda att boka för att inte missa detta exklusiva tillfälle med möjlighet att få förbeställa årets viner före alla andra!

Boka här: Provning Rose & Arrow

(Deltagande kostar 500 kronor, men vid beställning av Rose & Arrows viner återbetalas denna avgift.)

Rose & Arrow är ett samarbete mellan Louis Michel Liger-Belair Vosne-Romanée från den legendariska producenten Domaine du Comte Liger-Belair i Vosne-Romanée i Bourgogne, och den nu tyvärr bortgångne Mark Tarlov, som var grundare till Evening Land. Med i teamet finns även den världskända terroir-konsulten Pedro Parra och den lokala vinmakaren Felipe Ramirez, samt de svenska delägarna Harald och Jeanette Mix.

Inget lämnas åt slumpen i projektet som har som mål att göra eleganta Pinot Noir-viner av absoluta världsklass i Willamette, Oregon. Efter noggranna markprover av Pedro Parra väljs de bästa jordmånerna ut till vinerna som Louis Michel Liger-Belair skapar enligt samma teknik som han använder på Domaine du Comte Liger-Belair.

Produktionen är extremt liten, men med fantastiska viner – för oss och många andra några av de absolut bästa vinerna utanför Bourgogne!

Provningen börjar kl. 18 och kommer innehålla alla dessa viner av den nya årgången 2019, som det även kommer finnas möjlighet att beställa på plats till följande priser:

Hopewell Hills – 1 499 kr
Amity Hills – 1 499 kr
Chehalem Highlands – 1 499 kr
Riverlands – 2 299 kr
Lafayette Heights – 2 299 kr
Highland Close – 2 999 kr
The Point – 2 999 kr
Gathered Stones – 2 999 kr

Vinerna från Rose & Arrow är väldigt eftertraktade, men ni som är med på provningen får den stora förmånen att kunna förboka årets leverans innan vi lägger ut eventuella kvarstående flaskor till allmän försäljning.

Boka här: Provning Rose & Arrow

Varmt välkommen!