Rosévinslåda till Valborg

Specialerbjudande rosévinslåda

Valborg är ett väldigt bra tillfälle att starta igång rosévins-säsongen. Inför nästa veckas Valborgsmässofirande har vi därför satt samman en somrig vinlåda med tre olika roséviner till specialerbjudande.

För endast 699 kronor får du sammanlagt sex flaskor rosévin, med två flaskor vardera av 2019 Altavins Almondi Petit Rosé, 2020 Domaine Grande Bastide Othello Rosé samt 2020 Mirabeau Classic Rosé.

Beställ här: Specialerbjudande rosévinslåda

2019 Altavins Almondi Petit Rosé är en fylligare rosé med en rik mörkbärig frukt och toner av jordgubbar, persika och beska från grapefrukt, som passar fint till klassiska spanska tilltugg som Pimentos de Padron, manchego-ost, gambas i olja och spansk tortilla.

2020 Domaine Grande Bastide Othello Rosé är ett härligt fruktigt rosévin med persiko-toner och en klassisk lätt grapefrukt-beska som gör det piggt och friskt att dricka i sommarvärmen, gärna till en klassisk Sallad Nicoise.

2020 Mirabeau Classic Rosé är ett elegant och friskt rosévin med klassisk vinifikation som passar utmärkt till lättare grillade rätter med skaldjur som bläckfisk eller tonfisk.