Skräddarsytt

Inköp och andra skräddarsydda tjänster

Du vet väl om att vi kan skräddarsy dina inköp? Hör av dig om du har några särskilda önskemål, så hjälper vi dig gärna att leta upp och köpa in viner utöver vårt egna sortiment! Genom Johan Lagergrens omfattande nätverk och efter många år som personlig vinköpare åt flera av landets största vinälskare har vi möjlighet att få köpa viner som inte vanligen finns tillgängliga på marknaden.

Nyligen fick vi i uppdrag av en kund att hitta utvalda toppviner från Spanien, och passade då även på att köpa på oss lite extra av 2007 och 2008 Viña Tondonia Reserva, som är en anrik vinfirma som härstammar från 1877 och som fortfarande drivs av familjen Lopez de Heredia. Vinerna är extremt traditionella och med ca 85% Tempranillo och resterande Garnacha, som efter jäsningen får lagras ca 5 år på amerikanska ekfat från deras egna tunnbindare. Vinet är medelfylligt med eleganta Tempranillo-toner och ett fint torrt avslut.

Efter vårt nyhetsbrev igår har hela det parti vi köpte in redan sålt slut! Men se gärna vårt tillfälliga sortiment där vi löpande lägger ut rariteter vi fått tag på utöver vårt vanliga sortiment här.

Johan hjälper också gärna till att föreslå och köpa in lämpliga kompletterande viner till en befintlig vinkällare eller att bygga upp en ny vinkällare helt från grunden utifrån dina preferenser och med en bra blandning på unga och lagrade viner, viner som kan njutas inom några år och viner som ska lagras ett eller flera decennier.

Kontakta gärna Johan Lagergren direkt för att diskutera hur han kan bistå med sina tjänster inom allt som rör kvalitetsviner!

Telefon: +46 709148766
Email: johan@finewineservice.se