Restaurang Försäljning

Vi jobbar ständigt med att hitta utvalda viner av högsta klass, till konkurrent mässiga priser. Vi och våra samarbetspartners handlar vin direkt med producenten, det gör att vi kan spåra ursprunget av våra viner vi säljer.

Viner

Vår utmaning att hitta viner och samarbetspartners runt om i världen, där vi kan vara säkra på att vinerna kommer direkt från producenten. Vi vill kunna erbjuda marknadens bästa viner till bästa priset med den bästa servicen.

Vi vill erbjuda en frihet i dina vininköp, hos oss är de små inköpen lika viktiga som de stora. Med fri leverans inom Stockholms tullar och utanför levererar vi fritt vid köp över 5000,- ex moms.

Se Prislista för våra utvalda viner.

unspecified-13

Skräddarsydda Inköp

 

Söker just er restaurang ett visst vin eller vinstil. låt oss hitta vinet genom våra kanaler och samarbetspartners. Vi kan skräddarsy era vininköp efter era önskemål.

Vi samarbetar med flertalet negocianter från Bordeaux samt samarbetspartners från de bästa regionerna i Europa och Kalifornien, för att säkerställa ursprunget på vinet och ge er absoluta hösta standard.

Hur kan vi samarbeta?

Kontakta oss för att se hur vi kan skräddasy ett samarbete på bästa sätt.