Soutirage söker säljare

Vårt svenska systerbolag söker en säljare till restaurangförsäljningen

Soutirage AB söker en säljare som vill bli del av vår tillväxtresa inom vinhandel. Vi söker en person som har ett intresse för människor och vin och som tillsammans med oss vill fortsätta att växa vår vinhandelsverksamhet. Är det du eller kanske någon du känner? Tipsa oss gärna och dela annonsen nedan bland vänner eller kollegor du tror skulle passa!

Din huvudsakliga uppgift kommer att vara att ansvara för försäljning mot restauranger, hotell och barer. Som en del av vårt team kommer du även få arbeta med marknadsföring, provningar samt deltagande på mässor. Vi söker en engagerad, intresserad och serviceinriktad person som har ett intresse för vin. Tidigare erfarenhet av försäljning är något positivt men vi tror att även du med andra erfarenheter än försäljning kan vara intressant.

Du kommer att vara baserad i Stockholm, vårt kontor är i Garnisonen på Östermalm men tjänsten innebär stor flexibilitet på din lokalisering i Stockholm varför du får stor frihet att disponera din arbetstid.

Tjänsten är antingen heltid eller deltid, om det passar dig bättre, och tillträde är något som vi är flexibla att anpassa för dig. Skicka in din ansökan till johan@soutirage.se och om du har några frågor är du välkommen att ringa Johan på 070-914 87 66.

Se även annons hos Livets Goda Magazine här.