Specialerbjudande rosévinslåda

Sommarerbjudande med roséviner från alla våra producenter

Det finns väl få drycker som förknippas så starkt till och sol och värme som rosé? Därför är vi extra glada att denna sommar kunna presentera två nya producenter och tre nya roséviner i vårt sortiment!

För att fira detta har Johan satt ihop en härligt somrig rosévinslåda så att du får möjlighet att smaka viner från alla tre rosévinmakare i vårt sortiment till specialerbjudande om endast 699 kronor!

I lådan ingår två flaskor 2020 Othello Rosé från Domaine Grand Bastide, två flaskor 2020 Classic Rosé från Mirabeau och två flaskor 2019 Almondi Petit Rosé från Altavins.

Beställ här: Specialerbjudande rosévinslåda

2020 Domaine Grande Bastide Othello Rosé är ett härligt fruktigt rosévin med persiko-toner och en klassisk lätt grapefrukt-beska som gör det piggt och friskt att dricka i sommarvärmen, gärna till en klassisk Sallad Nicoise.

2020 Mirabeau Classic Rosé är ett elegant och friskt rosévin med klassisk vinifikation som passar utmärkt till lättare grillade rätter med skaldjur som bläckfisk eller tonfisk.

2019 Altavins Almondi Petit Rosé är en fylligare rosé med en rik mörkbärig frukt och toner av jordgubbar, persika och beska från grapefrukt, som passar fint till klassiska spanska tilltugg som Pimentos de Padron, manchego-ost, gambas i olja och spansk tortilla.