Vinmakarmiddagar med Caterina Burzi i september

Varmt välkomna på vinmakarmiddagar med Caterina Burzi

Nu är bokningen öppen för vinmakarmiddagarna med Caterina Burzi i september!

Som vi tidigare berättat kommer Caterina Burzi från vinmakaren Burzi i Barolo, Piemonte, på ett efterlängtat besök till Sverige i september och vi är otroligt glada att nu kunna bjuda in till två vinmakarmiddagar i Stockholm – den 12 september på Leijontornet och den 13 september på Studio Nian. Se mer information nedan eller klicka direkt här för bokning: Vinmakarmiddagar med Caterina Burzi

Burzi drivs av syskonen Caterina och Alberto Burzi, med vingårdar som de fått ärva av sina morföräldrar på bästa läge mitt i vindistriket Barolo i Piemonte. Syskonens passion för vin och viljan att förvalta morföräldrars arv genomsyrar allt de gör och de sköter allt arbete själva, från vingården till det färdiga vinet.

De släppte sitt första vin 2012, och har sedan dess snabbt gjort sig ett namn för sina eleganta och kraftfulla viner med respekt för regionens vinmakartradition med lång maceration och lagring på stora neutrala ekfat.

Vinmakarmiddag på Leijontornet 12 september

Under en helkväll kommer vi att få avnjuta en fyra rätters Italien-inspirerad meny signerad Daniel Crespi tillsammans med sex olika Burzi-viner och inspirerande vindiskussioner! Bland annat blir det lansering av viner från den historiskt bra årgången 2019 och det helt nya vinet Barolo La Serra.

Priset för middagen är 1 799 kronor. Middagen börjar kl. 18 och hålls i Leijontornets chambre séparée på Lilla Nygatan 5 i Stockholm.

Mer information och bokning: Vinmakarmiddag på Leijontornet

Vinmakarmiddag på Studio Nian 13 september

Onsdagen den 13 september blir det en mindre, exklusiv, vinmakarmiddag för endast 10 deltagare. Under kvällen kommer det att serveras några äldre årgångar, bland annat 2016 Barolo Capalot, samt den nya årgången 2019 av Burzis viner till en specialkomponerad meny av Kent Hammarsten.

Priset för kvällen är 1 999 kronor. Middagen börjar kl 18.00 och hålls på Studio Nian på Sibyllegatan 9 i Stockholm.

Mer information och bokning: Vinmakarmiddag på Studio Nian

Varmt välkomna!