Köpvillkor

Fine Wine Service är ett Dansk ApS företag som samarbetar med importörer och vinhandlare från hela världen. Krav för samarbetet är att importören/vinhandlaren har en bra renommé och jobbar efter samma tankar och ledord som vi själva. Vi vill kunna spåra vinet till dess källa och på det sättet erbjuda er den bästa produkten på marknaden.

Vinet köps in av Fine Wine Service ApS som har import- och exportlicens i Danmark med godkänt skattelager. När vinet beställs av dig så packas din order separat och väntar på att levereras till dig efter önskad leveranstidpunkt.

Fine Wine Service betalar alkoholskatt och moms i det land vinet säljs till.

Samtliga priser inkluderar alkoholskatt och moms.

Leverans av vinet erbjuder vi själva, utan kostnad. Inom stor-Stockholm sker leverans veckan efter lagd och betald order. I övriga Sverige erbjuder vi leverans tillsammans med våra samarbetspartners som levererar till önskad adress.

Leverans ingår utan kostnad vid köp över 5.000 sek, för order understigande det utgår en leveranskostnad om 250 sek till önskad adress i övriga Sverige.

För expressleveranser samt övriga leveranser skräddarsyr vi det som passar er bäst.

Samtliga leveranser görs efter godkänd legitimering av kunden. Skulle någon annan ta emot leveransen måste både beställarens och mottagarens legitimation visas samt båda vara över 20 år.

Betalning görs med kreditkort på vår hemsida eller via faktura till Fine Wine Service ApS konto i Danmark. Vid fakturering skickas vinet efter det att fakturans betalning har registrerats. Vi tillämpar 10 dagars betalningstid. Efter det bryts ordern och vinet går tillbaka för försäljning på vår hemsida om inget annat överenskommits mellan parterna.

Vi hanterar personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.