Personlig service

Fine Wine Service är ett företag med helhetslösning för den vinintresserade. Förutom vår vinbutik med hemleverans erbjuder vi även personlig och högklassig service inom allt som rör kvalitetsviner, såsom förmedling, concierge, vinauktioner och uppsökningsservice. Läs mer om allting vi kan hjälpa till med nedan!

Uppsökningsservice och vinkällarhjälp

Fine Wine Service hjälper dig gärna att leta upp och köpa in andra kvalitetsviner utöver vårt egna sortiment utifrån dina specifika önskemål. Genom Johan Lagergrens omfattande nätverk och efter många år som personlig vinköpare åt flera av landets största vinälskare har vi möjlighet att få köpa viner som inte vanligen finns tillgängliga på marknaden.

Johan hjälper också gärna till att föreslå och köpa in lämpliga kompletterande viner till en befintlig vinkällare eller att bygga upp en ny vinkällare helt från grunden utifrån dina preferenser och med en bra blandning på unga och lagrade viner, viner som kan njutas inom några år och viner som ska lagras ett eller flera decennier.

Kontakta gärna Johan Lagergren direkt för att diskutera hur han kan bistå med sina tjänster inom allt som rör kvalitetsviner!

Telefon: +46 709148766
Email: johan@finewineservice.se

Vinförmedling och försäljning av vin till oss

Fine Wine Service köper gärna vin av er eller förmedlar era viner direkt till våra kunder om vinernas kvalitet är godkända enligt Fine Wine Services normer och kriterier.

Vi ser gärna att vinerna kan spåras från hur de köpts in. Vinerna kommer att markeras vid försäljning med information om att de kommit från någon av våra kunder.

Vinauktion

Fine Wine Service samarbetar med många av de stora auktionshusen i Köpenhamn, London, New York och Hong Kong.

Beroende på vilka viner ni har och era önskemål skräddarsyr vi er försäljning efter bästa förutsättningar. För att nå så många köpare som möjligt är oftast en internationell auktion att föredra. Vinerna säljs då på en större marknad med fler köpare.

Vilket sätt passar dig bäst?

Kontakta oss så berättar vi mer om våra skräddarsydda och högklassiga tjänster inom allt som rör kvalitetsviner!