Om oss

Fine Wine Service är ett företag med helhetslösning för den vinintresserade som söker bästa möjliga service. Vi är baserade i Danmark och har dansk import- och exportlicens. Det betyder att vi via distansförsäljning kan sälja vin inom Europa helt lagligt. Vi betalar alkoholskatt och moms i Sverige.

Fine Wine Service drivs av mig Johan Lagergren som har en lång och gedigen erfarenhet från sommelieryrket från många av Stockholms absolut bästa restauranger, Fredsgatan 12, Teatergrillen, Grand Hôtel och Restaurang Bardot. Jag har en svensk sommeliermästartitel och min fokusering har alltid varit att arbeta i restaurangverksamheten där jag har fått möta vinconnoisseuren på plats.

Jag har sett många vintrender komma och gå men det som är intressant att är att vissa viner och regioner aldrig går ur tiden.

Efter många år som personlig vinköpare åt flera av landets vinälskare såg jag ett behov i Sverige gällande ”Fine Wine”. Så tanken med Fine Wine Service startade och målet är som det låter – att kunna erbjuda en helhetslösning kring allt gällande ”Fine Wine”.