Nästa steg på Fine Wine Services resa

Nu tar vi Fine Wine Service till nästa nivå!

Efter många års erfarenhet som sommelier på flertalet av Stockholms absolut bästa restauranger, såsom Fredsgatan 12, Teatergrillen, Grand Hôtel och Restaurang Bardot, och med en svensk sommeliermästartitel i bagaget, grundade jag, Johan Lagergren, Fine Wine Service för tre år sedan. Mitt fokus har alltid varit att arbeta i restaurangverksamheter där jag fått möta vinconnoisseurer, och som personlig vinleverantör åt flera av landets vinälskare. Med Fine Wine Service är min vision att erbjuda en helhetslösning med personlig och högklassig service av kvalitetsviner till vinintresserade.

Nu har jag glädjen att berätta att det är dags för nästa steg i min resa med Fine Wine Service, då Mattias Björk och Ann Björk ansluter till företaget som investerare och aktiva delägare.

De har lång erfarenhet av att utveckla och driva bolag från bland annat Stenbecksfären och industrigruppen Volati respektive som legaltech-pionjär bakom tjänsten VQ Legal. De kommer bistå med sin erfarenhet avseende affärsutveckling, kommunikation och legala frågor för att ta företaget till nästa nivå.

Jag kommer därmed få mer tid att fokusera på det som är min stora styrka och det som jag tycker är absolut roligast, dvs vin! Jag ser fram emot att få mer tid att hitta nya vinmakare med dolda pärlor, kundkontakter och personliga tjänster som vinförmedling, concierge och uppsökningsservice. Och inte minst det roliga samarbetet, att bolla inspirerande utvecklingstankar och få support i arbetet med att bygga min dröm!