Uppsökningsservice

Personlig uppsöknings- och inköpsservice

Har du något favoritvin som du har svårt att hitta i Sverige? Eller letar du efter någon viss årgång av ett särskilt vin? Eller vill du kanske komplettera vinkällaren med några riktiga rariteter? I så fall kan vi hjälpa till!

Under många år har Johan Lagergren vid sidan av sitt arbete som sommelier på flera av Sveriges absolut bästa restauranger även varit personlig inköpare åt flera av landets största vinälskare. Tack vare den renommé och det omfattande nätverk som Johan därigenom byggt upp, har vi möjlighet att få köpa viner som inte vanligen finns tillgängliga på marknaden.

Vi kan därför hjälpa dig att leta upp och köpa in viner utifrån dina specifika önskemål. I vårt sortiment kan du även hitta tillfälliga rariteter som vi fått möjlighet att köpa in på detta sätt. Just nu har vi t.ex. 2002 Château Margaux, 2001 Château Leoville las Cases, 2002 Château Mouton Rothschild och 2012 E.Guigal, Côtie-Rôtie La landone respektive La Mouline till försäljning under kategorin ”Tillfälligt vin”.

Johan Lagergren hjälper även gärna till att föreslå och köpa in lämpliga kompletterande viner till en befintlig vinkällare, eller att bygga upp en ny vinkällare helt från grunden, utifrån dina preferenser och med en bra blandning av såväl unga och lagrade viner, välkända legender och viner från vinmakare som är up-and-coming, viner som kan njutas inom kort och viner som ska lagras länge.