Winemakers Dinner med Burzi på Leijontornet den 2 sept

Varmt välkomna på vinmakarmiddag med Caterina Burzi

!! UPDATE !!

Wow, vilket intresse! Tyvärr måste vi meddela att middagen redan är fullbokad. Vi är såklart helt överväldigade och glada för intresset, men samtidigt ledsna att så många av er som ville komma inte fick plats. Vi kommer därför försöka bjuda hit Caterina Burzi igen så snart som bara möjligt, förhoppningsvis redan i höst. Det går dock även bra att maila dina kontaktuppgifter till info@finewineservice.se om du vill stå med på vår väntelista för att bli kontaktad vid eventuella återbud till middagen den 2 september.

***

Vi är otroligt glada att kunna bjuda in till en vinmakar-middag med Caterina Burzi på Leijontornet i Stockholm torsdagen den 2 september kl 18! Det finns endast 40 platser, så skynda att boka för att inte missa denna helkväll med fantastiska viner och mat, och inspirerande vindiskussioner i Leijontornets vackra lokaler!

Under kvällen kommer vi att få avnjuta en fyra rätters Italien-inspirerad meny tillsammans med sju olika Burzi-viner för endast 1 550 kronor.

Klicka här för att boka!

Under middagen kommer Caterina Burzi att presentera de magiska viner som hon och hennes bror Alberto producerar på den mark de fått ärva av sina morföräldrar i La Morra i Piemonte. Deras passion för vin och viljan att förvalta morföräldrars arv genomsyrar allt de gör och de sköter allt arbete själva, från vingården till det färdiga vinet.

Caterina och Alberto Burzis filosofi är att producera traditionella viner från trakten med moderna inslag. År 2012 släpptes deras första årgång av 2 500 flaskor vin. Idag producerar Burzi runt 20 000 flaskor vin årligen, uteslutande från sina egna vingårdar i La Morra.

Middagen börjar kl 18.00 på Leijontornet och består av en fyra rätters Italien-inspirerad meny à la Leijontornet tillsammans med dessa viner:

Aperitif

2020 Dolcetto

Rätt 1

2019 Barbera d’Alba Plaustra

Rätt 2

2019 Langhe Nebbiolo Runcalja

Rätt 3

2016 Barolo

2017 Barolo

Rätt 4

2015 Barolo Capalot, som serveras från dubbelmagnum

2017 Barolo Capalot

 

Mer information om alla vinerna hittar du här: Burzis sortiment

Johan besökte strax före sommaren syskonen Burzi och deras vingårdar, läs gärna hans berättelse från besöket här: Resa till Piemonte

 

Var: Leijontornet, Lilla Nygatan 5, Stockholm

När: Torsdagen den 2 september kl. 18.00

Pris: 1 550 kronor

Boka: Bokningslänk

 

Varmt välkomna!