En fredag varje månad ordnar restaurang Tegelbacken en vinlunch, då en fast meny serveras med extra fokus på vinerna. Fredagen den 28 april kommer vårt systerbolag Soutirage att ansvara för vinerna till vinlunchen, så se till att boka din plats här: Bokning Tegelbacken
Det blir en specialkomponerad meny om fyra rätter som vi kommer att matcha med viner från vårt sortiment, där det finns möjlighet att välja mellan två olika vinpaket.
Båda vinpaketen startar med champagne i form av 2016 Hatt et Söner Quattuor Blanc de Blancs Premier Cru.
Därefter serveras i det första vinpaketet 2021 Viña Nora Albariño Nora, 2019 Bodega Pazos del Rey Godello Raúl Boo och 2019 Thörle Spätburgunder Saulheim Kalkstein.
I det andra vinpaketet serveras 2020 Veyder-Malberg Grüner Veltliner Liebedich, 2021 Kelley Fox Pinot Blanc Freedom Hill Vineyard och 2016 Flying Goat Pinot Noir Rio Vista Vineyard 2A Clone.
Missa inte detta tillfälle att få prova våra viner tillsammans med fantastisk mat signerad Markus Aujalay!