Winemakers Dinner med Thörle på At Six den 5 maj

Varmt välkomna på vinmakarmiddag med Christoph Thörle

Vi är otroligt glada att kunna bjuda in till en vinmakarmiddag med Christoph Thörle där vi får avnjuta en fyra rätters middag med sju olika viner från Thörle på Hotel At Six torsdagen den 5 maj kl 18!

Vi kommer hålla middagen personlig med ett begränsat antal platser (bara 20 stycken) så skynda att boka för att inte missa denna härliga och inspirerande vinkväll för endast 1 399 kronor!

Klicka här för att boka!

Under kvällen kommer Christoph presentera de viner han och hans bror Johannes producerar på familjens vingård med anor ända från 1600-talet i den lilla byn Saulheim i Rheinhessen. Deras viner har fått många fina utmärkelser, bland annat utsågs deras 2019 Spätburgunder Hölle till det fjärde bästa vinet från Tyskland och fick hela 99 poäng av vinjournalisten James Suckling förra året.

 

Brödernas filosofi är att producera rena viner där växtplatsen får ge sin karaktär till vinet. De använder sig därför av traditionell vinmakning med kort maceration och jäsning på ståltank, och där lagringen sker på ståltank samt gamla ekfat för att inte påverka vinets karaktär.

Middagen börjar kl 18.00 och består av en fyra rätters meny som är skräddarsydd efter Christophs viner med bland annat Ceviche, sparris, kalv och ost. Rätterna kommer att avnjutas tillsammans med Riesling, Weissburgunder, Silvaner och Spätburgunder i olika stilar. Sammanlagt kommer det att serveras sju olika viner från Thörle.

Mer information om alla vinerna hittar du här: Vinsortiment från Thörle

Var: Hotel At Six, Brunkebergstorg 6, Stockholm

När: Torsdagen den 5 maj kl. 18.00

Pris: 1 399 kronor

Boka: Bokningslänk

Varmt välkomna!