Ny sportlovslåda i sortimentet

Vinlåda till sportlovet

Sportlovsveckorna närmar sig med stormsteg, så passa på att beställa den vinlåda som vi precis har tagit fram med sex goda och generösa röda viner som vi tycker passar extra bra efter en dag i skidbacken eller en tur med långfärdsskridskorna.

Sportlovslådan innehåller en flaska var av 2020 Burzi Barbera d’Alba Plaustra, 2020 Ugo Lequio Langhe Nebbiolo, 2019 Altavins Tempus Crianza, 2019 Thörle Spätburgunder Kalkstein Saulheim, 2019 Bodega Rolland Malbec och 2016 Benoît Roseau Petit Patagon för det rabatterade priset 1 199 kronor.

Dessa sex viner kommer från så skilda delar i världen som Barolo och Neive i Piemonte i Italien, Terra Alta i Spanien, Saulheim i Rheinhessen i Tyskland, Mendoza i Argentina och Peyraud i Rhône i Frankrike, och är gjorda på druvor som Barbera, Nebbiolo, Spätburgunder (Pinot Noir), Garnatxa, Syrah, Samsó respektive Malbec. Men det som alla har gemensamt är att de är generösa, men eleganta, viner med intensiv karaktär som gör sig extra bra efter en dag i friska luften. Viner som passar perfekt till sportlovet med andra ord!

Klicka här för att beställa: Sportlovslådan