Winemakers Dinner med Rose & Arrow på Djuret den 27 september

Varmt välkomna på vinmakarmiddag med Simon Litter från Rose & Arrow

Rose & Arrow är ett exceptionellt projekt med kompetens i världsklass med målet att göra extremt eleganta, Burgundiska Pinot Noir-viner i Willamette, Oregon. Nu är vi otroligt glada att kunna bjuda in till en vinmakarmiddag med Simon Litter där vi får avnjuta åtta av Rose & Arrows fantastiska Pinot Noir-viner tillsammans med en skräddarsydd tre rätters middag på restaurang Djuret i Stockholm tisdagen den 27 september kl 18.

Detta är en väldigt exklusiv middag med endast 10 platser, så skynda att boka om du är intresserad! Pris 1 750 kronor per person för mat och vin, och inte minst Simon Litters spännande berättelse om detta enastående Pinot Noir-projekt.

Klicka här för att boka!

Rose & Arrow är ett exceptionellt Pinot Noir-projekt i Willamette, Oregon, tillsammans med comte Louis Michel Liger-Belair Vosne-Romanée och den världskända terroir-konsulten Pedro Parra. Efter noggranna markprover har de valt de absolut bästa jordmånerna till vinerna som Louis Michel Liger-Belair skapar enligt samma teknik som han använder på Domaine du Comte Liger-Belair i Vosne-Romanée i Bourgogne. Produktionen är extremt liten, men med fantastiska viner – för mig och många andra några av de absolut bästa vinerna utanför Bourgogne!

Under kvällen kommer vi få avnjuta åtta av Rose & Arrows Pinot Noir-viner tillsammans med en skräddarsydd tre rätters middag på Djuret i Stockholm.

Var: Bakfickan Djuret, Lilla Nygatan 5, Stockholm

När: Tisdagen den 27 september kl. 18.00

Pris: 1 750 kronor

Boka: Bokningslänk

Varmt välkomna!